Birdsparadise

Birdsparadise is, blauw, groen, pauwenveren en delphinium. Om het maar even in een paar woorden samen te vatten.

Birdsparadise ga ik plannen in het voorjaar. Om jullie geheugen weer even op te frissen, in juni 2015 was ik op bezoek bij Maaike. We hadden een hele gezellige middag en om dat nog eens terug te lezen lees: Mijn blog ‘Maaike maakt het.’ Diezelfde middag zit ik op internet te zoeken naar pauwenveren, fazantveren etc. Vervolgens was ik niet lang daarna bij Marieke bij de Bloemmarie en daar zag ik de mooie blauwe delphinium, ofwel ridderspoor. Wauw dat moest het worden. De kleuren van de veren en de bloemen komen ontzettend mooi samen. Maaike is dol op veren en ook deze kleuren staan ontzettend mooi bij haar bruine haren en bruin/groene ogen.

Moodboard_birdsparadise_floralbeauty
De warme kleuren die in het moodboard worden gebruikt zijn bepalend voor Maaikes portret. Wat ik in gedachten heb is van alles een beetje. We moeten helaas nog wel even wachten omdat de Delphinium pas in het voorjaar te krijgen is. Tot die tijd ga ik voor deze fotoshoot het lichtplan helemaal uitwerken en samen met Dorothée de visagiste en Petra de hairstylist een plan uitwerken.

Voor we kunnen gaan fotograferen ga ik tevens nieuwe interviews plannen. Want eerlijk is eerlijk, Floral Beauty heeft veel te lang stil gelegen. Tuurlijk, dit fotoproject doe ik naast mijn betaalde opdrachten en wanneer het dan heel druk is, moet Floral Beauty wachten. Maar nu pak ik de draad weer op, eindelijk!!

Je kunt alles ook volgen via Facebook. Like de pagina als je wilt en blijf zo op de hoogte van al mijn ideeën.
Mocht je vragen hebben kun je me ook altijd een berichtje sturen op info@floralbeauty.nl Bellen kan natuurlijk ook: 06 152 080 51

Groet, Leonie Voets

Comments are closed.