Moodboard Color Explosion

De fotoshoot Color Explosion die ik ga doen met Angela wordt een pittige. Zoals ik al vertelde in mijn vorige bericht straalt Angela energie, positiviteit en optimisme uit en wil ik heel graag met haar en holi powder gaan werken. Alleen nu komt het… dit heb ik dus nog nooit gedaan. Ik heb allerlei ideeën, maar ik heb geen idee wat deze poeder nu doet tijdens het fotograferen. Dat wordt dus testen. Daarom ga ik met Angela en test shoot doen. In het moodboard Color Explosion hieronder kun je zien wat ik hopelijk kan bereiken. Mijn idee is wel om als bloem de witte lelie te gebruiken.floralbeauty-imagingpeople-leonie-voets-fotograaf-mierlo-moodboard-color-wave

Zondag 7 juni gaan we testen en hopelijk wordt aan de hand van de foto’s duidelijk wat mijn eind resultaat zal zijn. Ik vind het enorm spannend en heb er onwijs veel zin in. Omdat dit onbekend terrein is voor mij kan ik mijzelf uitdagen om nieuwe technieken te ontdekken en nieuwe visies te krijgen. Dit is één van de redenen dat ik met Floral Beauty begonnen ben. Andere redenen zijn dat het onwijs leuk is om met enthousiaste mensen samen te werken. Iedereen vind het leuk om samen iets te bereiken. En niet alleen het resultaat telt maar zeker ook de weg ernaartoe. Samen creëren, nadenken, van elkaar leren, en een leuke ervaring opdoen….. en in dit geval lekker vies worden 😉

Groet Leonie

P.S. Lees ook mijn vorige bericht: Jump to be Angela

 

Comments are closed.