Red influence

Red influence, het resultaat!

Precies 2 weken geleden op 1 maart jl vond de fotoshoot van Silvia en Anita plaats. In the making of schreef ik al over deze gezellige middag. Alle ingrediënten waren aanwezig voor een mooi resultaat. Petra begon met het stylen van de haren en dat beviel Silvia zo goed dat ze meteen in de week daarop een afspraak maakt bij Petra in de salon om haar haren te laten verven. Leuk als die klik er meteen is. Inmiddels is Silvia bij Kapsalon de Veste geweest en vertelde mij hoe fijn het was, en hoe blij ze was met het resultaat.

‘Heerlijk als je haren zo mooi gestyled worden, zo mooi krijg ik het zelf nooit. Ik zou zo naar een feestje kunnen gaan, he-le-maal goed!’

Wat visagie betreft wilde ik iets wat nogal ver van Silvia af staat. De wijze van make-up zou ze zelf nooit zo toepassen. Ik wilde haar ogen flink aangezet hebben en omdat ik Silvia zelf goed ken moest ik wel even aan het idee wennen toen Dorothée klaar was. Ja, dit was precies wat ik wilde, maar wat verandert iemand door het gebruik van andere make-up. Silvia was volledig getransformeerd tot een andere vrouw. Een vrouw ten midden van allemaal rode klaprozen. Ik had haar deels gehuld in een rode sjaal in precies dezelfde kleur als de klaprozen.


De klaprozen had ik vorig jaar zomer al gefotografeerd en had duidelijk voor ogen hoe ik ze wilde verwerken in dit concept.

Red influence is het 10e concept van Floral Beauty. Er volgen nog veel meer en heb zin om de volgende concepten uit te werken. De volgende zal die van Anita, Double exposure zijn. Als je het leuk vindt om Floral Beauty te volgen kun je dit op ook facebook ‘liken’ zodat het meteen kunt zien als ik iets nieuws plaats.

Groetjes Leonie Voets

Comments are closed.