Floral Beauty Fotoshoot Pretty in Pink

Floral Beauty Fotoshoot Pretty in Pink, woensdag 11 februari was het zover. Zoals ik al aan gaf in het vorige blog ‘Making op pretty in pink’ was mijn vaste visagiste Dorothée de Rooij van studio Dolce Latte ziek. De visagie is ditmaal verzorgd door Ankie Puts van schoonheidssalon de Blauwe Reiger. Ankie heb ik pas de dag ervoor gevraagd en gelukkig was zij bereid dit te doen. Ik wil Ankie dan ook meteen super bedanken. Ze heeft het erg mooi gedaan en hebt goed aangevoeld wat ik wilde. De ogen van Linsey spreken echt en dat geeft de foto een lieve en frisse uitstraling.
Mijn self-made haarband was overigens ook een succes. Ik had van ijzerdraad kleine veren gedraaid die ik heel makkelijk kon buigen en op lengte kon maken. De veren die overbleven heb ik weggeknipt. De veren waren eveneens makkelijk om de bloemen in te steken.
Nadat er zo’n veertig 😉 speldjes ingezet waren om de haarband vast te zetten konden de bloemen erin en de krullen eromheen gedraaid worden.

floralbeauty-fotografie-leonie-voets-imagingpeople-mierlo-alstroemerie-final
Floral Beauty Fotoshoot Pretty in Pink is het 9e portret van Floral Beauty. a.s. zondag 1 maart vinden er weer 2 fotoshoots plaats met 2 andere dames. Ik beloof jullie dat deze weer totaal anders worden. Het project Floral Beauty is een initiatief van mij, Leonie Voets. Ik ben fotograaf/grafisch vormgever en ik heb een eigen bedrijf genaamd Imaging People. Ik ben gevestigd in Mierlo.

40 vrouwen hebben zich aangemeld. Voor elke vrouw bedenk ik telkens een nieuw concept. In elk concept staan vrouwen en bloemen centraal. Dit is ook meteen de enige overeenkomst. Verder geef ik mijzelf telkens de creatieve vrijheid om iets nieuws te maken. Net als met Linsey houd ik met elk model een intakegesprek en maak ik tevens een portretje zodat iedereen met haar kennis kan maken. Wanneer ik het concept voor de fotoshoot heb uitgewerkt vertel ik weer hierover en laat ik een moodboard zien. Dit moodboard bestaat veelal uit foto’s die ik vind op internet waarmee ik duidelijk kan maken wat ik van plan ben. De MUA Dorothée de Rooij van Studio Dolce Latte en de hairstyliste Petra Adelaars van Kapsalon de Veste waar ik mee samen werk weten hierdoor wat hun inbreng zal zijn aan de fotoshoot. Vervolgens neem ik jullie mee in de ervaringen van de making of en toon ik als laatste het resultaat.

Je kunt alles ook volgen via Facebook. Like de pagina als je wilt en blijf zo op de hoogte van al mijn ideeën.
Mocht je vragen hebben kun je me ook altijd een berichtje sturen op info@floralbeauty.nl Bellen kan natuurlijk ook: 06 152 080 51

Groet, Leonie Voets

Comments are closed.