Moodboard Crystal Queen

Hij ligt al een tijdje klaar, het moodboard Crystal Queen. Soms lopen dingen anders dan verwacht of gehoopt. Dit echte winterse concept ‘Crystal Queen’ ga ik doorschuiven naar de volgende winter. Crystal Queen is het concept van de fotoshoot die ik voor Marjan in gedachten heb. Een tijdje terug heb ik deze besproken met Petra – hairstyliste en Dorothée – MUA en ben ik wat gaan uitproberen met bevroren bloemen. Ik kom tot de ontdekking dat ik voor mezelf de lat behoorlijk hoog heb gelegd. De winter is op zijn einde en ook de foto’s van de bloemen zijn niet gelukt. Een goede beslissing daarom om deze fotoshoot door te schuiven naar eind 2015. Dit geeft mij overigens wel genoeg tijd om het helemaal tot in de puntjes uit te werken en voor te bereiden. Wat datgene wat ik in gedachten heb is wel heel erg leuk.

Toen ik vertelde tegen Marian dat ik een mooi concept had bedacht voor haar vroeg ze mij of ik mijzelf ging uitdagen. Daarop kan ik alleen maar volmondig ja op zeggen. Dit tot volle tevredenheid van haar want ze wilde wel iets heel bijzonders. Nou Marjan dat ga je zeker krijgen, alleen nog even geduld.

floralbeauty-imagingpeople-leonie-voets-fotograaf-mierlo-moodboard-crystal-queenvisagie

Volgende winter dus bij Floral Beauty. Crystal Queen. Lichte kleuren zoals ijsblauw, wit en lichte grijs tinten in combinatie met ijskristallen. Het wordt iets bijzonders.
In de tussentijd ga ik verder met het uitwerken van weer nieuwe concepten. Wat dacht je van kleurenpoeder? Je kunt alles ook volgen via Facebook. Like de pagina als je wilt en blijf zo op de hoogte van al mijn ideeën.
Mocht je vragen hebben kun je me ook altijd een berichtje sturen op info@floralbeauty.nl Bellen kan natuurlijk ook: 06 152 080 51

Groet, Leonie Voets

Comments are closed.