Vandaag is rood, de kleur van de liefde…

Dat rood, de kleur van de liefde is lees je hier bij het nieuwe fotoproject ‘Floral Beauty’ van Leonie Voets, Fotograaf bij Imaging People in Mierlo.
Van de meeste dames die zich op hebben gegeven aan Floral Beauty weet ik niet meteen welke bloem ik ga kiezen. Bij Silvia wist ik dat wel allang. Sterker nog, ik had de bloem al vanaf het begin op mijn lijstje staan en hoopte van harte dat Silvia zich als model zou aanmelden. De klaproos had namelijk Silvia al gekozen. In 2007 leer ik Silvia kennen via een zus van mijn vader. Silvia wilde een eigen bedrijf opstarten en ze zocht iemand die invulling kon geven aan het uiterlijk van haar website en huisstijl. Het contact was snel gelegd en de gesprekjes die volgden waren meteen al erg gezellig. We hadden samen de klik en we hebben samen een mooi concept voor een huisstijl uitgewerkt. Silvia is bijzonder ambtenaar van de burgerlijke stand en is haar bedrijf trouwenwaarjemaarwilt.nl begonnen. En wie haar website bezoekt ziet al direct de link met de klaproos.

silvia-vandenberg-floralbeauty-fotografie-leonie-voets-imagingpeople-01-600x600
Haar leven staat in het teken van de liefde. Hoe mooi is dat. Als huwelijksambtenaar verbindt zij verliefde stellen op elke willekeurige locatie in het echt. Op het strand, in de tuin, bij een mooi kasteeltje in Frankrijk of op de plek waar zij elkaar voor het eerst hebben ontmoet. Alles is mogelijk en ze maakt er werkelijk waar een super mooie bijzondere en vooral een persoonlijke ceremonie van. Ik werk als fotograaf regelmatig met haar samen en ook mijn huwelijk met Richard heeft zij op een zeer bijzondere wijze voltrokken.

Inmiddels is Silvia een hele goede vriendin geworden en hebben we al veel lief en leed samen gedeeld. Ik ben er trots op dat ze met Floral Beauty de uitdaging aangaat om zichzelf in combinatie met de klaproos wil laten portretteren. Zoals ik eerder deze week al op facebook aangaf kreeg ik een ontzettend leuk idee. De klaprozen staan op dit moment volop in bloei en ik heb gisteravond een uur of wat in de berm gelegen om ze te fotograferen. Dat is dus al gebeurd, nu de rest nog. De komende tijd ga ik aan het moodboard werken om mijn idee te visualiseren zodat de MUA en de hairstyliste weten wat ik van plan ben.

Bij dit fotoproject, Floral Beauty, bedenk ik als fotograaf bij Imaging People in Mierlo telkens een nieuw concept. Van elk model deel ik een aantal berichten. Ik heb met elk van hen een kennismakingsgesprek en maak ik tevens een portretje zodat iedereen met haar kennis kan maken. Wanneer ik het concept voor de fotoshoot heb uitgewerkt vertel ik weer hierover en laat ik het moodboard zien. Dit moodboard bestaat veelal uit foto’s die ik vind op internet waarmee ik duidelijk kan maken wat ik van plan ben. De MUA Dorothée de Rooij van Studio Dolce Latte en de hairstyliste Petra Adelaars van Kapsalon de Veste weten hierdoor wat hun inbreng zal zijn aan de fotoshoot. Vervolgens neem ik jullie mee in de ervaringen van de making of en toon ik als laatste het resultaat.

Je kunt alles ook volgen via facebook. Like de pagina als je wilt en blijf zo op de hoogte van al mijn ideeën.
Mocht je vragen hebben kun je me ook altijd een berichtje sturen op info@floralbeauty.nl Bellen kan natuurlijk ook: 06 152 080 51

Groet, Leonie Voets

Comments are closed.