Op de koffie bij….Anita

Floral Beauty is leuk! De inspiratie is leuk, de ideeën zijn leuk, de samenwerking met anderen is leuk, en wat ook heel erg leuk is van Floral Beauty is de nieuwe contacten die ik leg. Alle modellen die zich hebben opgegeven zijn allemaal stuk voor stuk erg enthousiast en kunnen haast niet wachten tot ze aan de beurt zijn. Zo ontmoette ik afgelopen maandag Anita. Een week ervoor stuurde ik haar via facebook een berichtje dat ik een intakesprek met haar wilde inplannen. Een telefoontje daarop volgde en de afspraak was gemaakt. Anita was één van de eerste die zich aanmeldden vorige jaar. ‘Als je interesse hebt in een grijze vrouw van 43 dan roep maar’ stond er in haar mail. Jaaaaa leuk, riep ik! 😉
floralbeauty-imagingpeople-leonie-voets-fotograaf-mierlo-portret-anita02
Ik tref Anita aan met haar 2 tienerzoons en Arthur. Arthur is het 6 maanden jonge katje die mij met 2 ondeugende oogjes aankijkt als ik met mijn fotoapparatuur de gezellige woning binnen stap. Nu vindt Arthur het allemaal nog best, wacht maar tot ik al mijn spullen tevoorschijn haal. Ik kende Anita alleen nog van maar van facebook en van de foto’s die ze mij stuurde maar het was meteen gezellig. Met de vraag of ik zin had in koffie (mijn antwoord was, Ja lekker….) volgde meteen nog een heleboel vragen. Anita studeert namelijk voor Master Barista. En dat terwijl ze tot voor kort nog helemaal geen koffie dronk. Ik had niet direct antwoord op al haar vragen over koffie, dat ik voorstelde dat ze mij maar moest verrassen.

Het Resultaat: Een overheerlijke Ethiopië Mocha Limu.

Ik heb het even opgezocht: ‘Specialiteit uit Ethiopië met zacht karakter. Vol en aromatisch. Een volle en ronde koffie met een frisse en geurige smaak. Een echte specialiteit met een zacht, gemakkelijk karakter om snel vertrouwd mee te raken.’

Het contact met Anita voelde voor mij ook al snel vertrouwd dus wie weet staat de keuze van de koffie die ze mij gaf wel symbool voor de fotoshoot die ik voor haar ga bedenken. Ik houd het in ieder geval wel allemaal in gedachten. De indrukken die ik heb opgedaan, het super gezellige gesprek van deze avond zijn is voor mij allemaal stof voor een nieuw concept. Het creatieve brein begint al weer lekker te draaien dus Anita kan zich vast lichtelijk gaan voorbereiden op wat komen gaat.

Bedankt Anita dat je je hebt opgegeven voor Floral Beauty. Ik vind het super leuk om je erbij te hebben. En Arthur? Arthur vond het maar niks, de foto’s die ik maakte van zijn baasje, nou dan moeten we de volgende shoot maar zonder Arthur plannen.

Ken je Anita en kom je nu voor het eerst op dit blog en weet je eigenlijk helemaal niet waar dit over gaat? Je bent beland bij Floral Beauty. Floral Beauty is een fotoproject wat ik, Leonie Voets, heb bedacht om creatieve ideeën te delen. Als fotograaf/ontwerper combineer ik zo’n 40 vrouwen met bloemen. Anita is één van mijn modellen. Dit doe ik in samenwerking met Hairstyliste Petra Adelaars van Kapsalon de Veste, Make-Up Artist Dorothée de Rooij van Studio Dolce Latte. Van Marieke Verhees van de Bloemmarie krijg ik de bloemen die ik nodig heb en Jet Uijen van Boutique 4 MORE helpt mij met mooie kleding. Ikzelf ben fotograaf bij mijn eigen bedrijf Imaging People in Mierlo.
Kijk rustig rond hier op de website en laat je verrassen. Heb je een vraag hierover dan kun je me ook een mailtje sturen. Bellen mag ook op 06 152 080 51
Floral Beauty is ook te vinden op facebook. ‘Like’ en blijf op de hoogte van de laatste inspiratie en van Anita natuurlijk.

Comments are closed.