Black Beauty

floralbeauty-imagingpeople-leonie-voets-fotograaf-blackbeauty600x600
Het kon niet anders dan dat deze fotoshoot weer totaal anders zou worden als alle voorgaande shoots. Het viooltje had ik al gedeeld met jullie en dat we glitters gingen gebruiken is ook geen verrassing.  Deze keer heb ik wel voor het eerst ervaren hoe moeilijk het is om een gezicht met glitters te fotograferen. Direct licht is namelijk helemaal niet mooi. Daar gaan de glitters niet van glitteren. Het is de reflectie die ik nodig had om het gezicht van Fabienne zoveel mogelijk te laten glitteren. We hadden gekozen voor een glittergel omdat de kleuren goed aansluiten bij het idee. Ook blijft gel beter zitten tijdens de shoot dan losse glitters. Voor de MUA Dorothée was deze fotoshoot ook een pittige klus. De glittergel laat zich namelijk niet gelijkmatig uitsmeren en geeft al snel een klonterig effect. Al met al een lastige opgave. Maar goed, we laten ons niet zomaar uit het veld slaan en ik wil dus graag weer het resultaat van de ‘Black Beauty’ fotoshoot met je delen.

Black Beauty is het resultaat van de 6e fotoshoot van Floral Beauty en ik ben benieuwd wat je er van vindt. Een overzicht van alle resultaten vind je bij fotoshoots

Kom je nu voor het eerst op dit blog en weet je eigenlijk helemaal niet waar dit over gaat? Je bent beland bij Floral Beauty. Floral Beauty is een fotoproject wat ik, Leonie Voets, heb bedacht om creatieve ideeën te delen. Als fotograaf/ontwerper combineer ik zo’n 40 vrouwen met bloemen. Dit doe ik in samenwerking met Hairstyliste Petra Adelaars van Kapsalon de Veste, Make-Up Artist Dorothée de Rooij van Studio Dolce Latte. Van Marieke Verhees van de Bloemmarie krijg ik de bloemen die ik nodig heb en Jet Uijen van Boutique 4 MORE helpt mij met mooie kleding. Ikzelf ben fotograaf bij mijn eigen bedrijf Imaging People in Mierlo.
Kijk rustig rond hier op de website en laat je verrassen. Heb je een vraag hierover dan kun je me ook een mailtje sturen. Bellen mag ook op 06 152 080 51
Floral Beauty is ook te vinden op facebook. ‘Like’ en blijf op de hoogte van de laatste inspiratie.

Comments are closed.