Fabulous Fabienne

Wat vind ik het leuk dat Fabienne zich als model heeft aangemeld bij Floral Beauty. Zij woont op een steenworp van mij vandaan en we kennen elkaar van de tennisvereniging. Echt veel hebben we nooit getennist haha, hoewel we dat wel meerdere malen van plan waren. We hebben toch samen weleens een toernooi gespeeld in Dierdonk en we waren elkaars tegenstanders tijdens de clubkampioenschappen in Mierlo. Dat Fabienne veel sterker is dan ik hindert niets, lol hebben staat hoog in het vaandel en is belangrijker dan winnen.

Ik ken Fabienne ook eigenlijk alleen lachend. Altijd vrolijk, enthousiast en vooral energiek. Ik plaatste als fotograaf al eens eerder een oproep toen ik voor een project op zoek was naar kinderen. Zij reageerde vrij snel en haar kinderen heb ik vervolgens gefotografeerd samen met een aantal andere kinderen. Het ging om een bijzondere fotoshoot, een uitnodiging voor een koninklijke onderscheiding. En zo blij als ik was met de uitstraling van haar kinderen, ben ik nu ook blij met Fabienne zelf. Juist omdat ik Fabienne alleen maar zie met een glimlach op haar gezicht vind ik het ook wel een leuke uitdaging om een andere kant van Fabienne te laten zien. fabienne-floralbeauty-fotografie-leonie-voets-imagingpeople-01Het idee wat ik voor haar in gedachten heb, heb ik met Fabienne gedeeld toen ik laatst bij haar op bezoek was en deze foto van haar maakte. De kinderen waren op dat moment even bij een vriendin spelen omdat ze het fijn vond om er even rustig de tijd voor te nemen. In haar gezellige woning wordt je meteen overspoelt door de warmte, liefde en energie van haar gezin. We drinken lekker een kop thee en zo vertelt Fabienne mij ook dat zij samen met haar man en twee kinderen de zorg op zich hebben genomen door een pleegkindje in huis te nemen. Sinds vorig jaar maakt dit meisje deel uit van hun gezin. Ik vind het geweldig hoe liefdevol Fabienne over haar vertelt en hoe dol haar eigen kinderen op haar zijn.

Fabienne vindt het idee wat ik haar vertel voor de fotoshoot al helemaal leuk. Om het thema een beetje te omschrijven komen de woorden Fabulous Fabienne naar boven. Daar blijf ik voorlopig maar eens bij. Aan mij nu dus om dat verder uit te werken in een moodboard en te bespreken met de MUA en Hairsyliste. Wordt vervolgd!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *