Daisypinup, the making of….in a Cadillac

Voor de totstandkoming van deze fotoshoot waren meerdere partijen betrokken dan bij een eerdere fotoshoot het geval is geweest. De ‘Daisypinup’ fotoshoot van Floral Beauty vond namelijk plaats in een Cadillac. Al heel snel had ik een idee voor ogen, en dat beeld is eigenlijk nooit meer uit mijn gedachten gegaan. Als ik mijn ogen dicht deed, zag ik het helemaal voor me. Zoals ik al eerder schreef, heb ik Willeke vorig jaar gefotografeerd toen ze ging trouwen. In haar prachtige oranje-rose trouwjurk gecombineerd met Gerbera’s in dezelfde kleuren was zij een zeer bijzondere verschijning. Vanaf dat moment was voor mij duidelijk hoe ik Willeke wilde fotograferen als FloralBeauty.

Rijschool Mathie van Hout
Nu nog een Cadillac zien te vinden die past bij het beeld wat ik in gedachten heb. De buitenkant van de auto is voor mij niet belangrijk, het gaat mij puur om het interieur. Zo kom ik terecht bij Mathie van Hout. Mathie heeft een autorijschool in Helmond en als hobby rijdt hij graag rond in zijn bijzondere oldtimer, de Cadillac Eldorado. Een prachtige auto die zowel vanbinnen als vanbuiten een plaatje is om te zien. Mooi licht lederen interieur, met hout ingelegd dashboard, echt schitterend. Ik snap Mathie wel en ik zie hem al weer heerlijk rondrijden als het  mooi weer begint te worden. Tja dit is eigenlijk precies wat ik zoek. Ook de lichte kleur van binnen past erg goed bij de jurk van Willeke. Toen ik Mathie vertelde van mijn project en vertelde wat mijn ideeën waren voor de fotoshoot in de Cadillac is hij direct enthousiast en wil hij graag meewerken. Er zit wel één kanttekening aan….als het heeft gesneeuwd gaat ie de weg niet op 🙂
floralbeauty-imagingpeople-leonie-voets-fotograaf-mierlo-cadillacKemenade Design
Omdat de Cadillac in een garage staat geparkeerd waarin weinig ruimte is en geen stroomvoorziening is een goede binnenlocatie het volgende waarnaar ik op zoek ga. Het liefste ook een beetje behaaglijk, want het is best fris, poseren in een trouwjurk. Deze gelegenheid vond ik bij Frank van Kemenade van Kemenade Design. Een bedrijf gespecialiseerd in autobelettering, maar ook een uitstekend adres voor gevelreclame, lichtreclame, reclameborden etc. Omdat zij dagelijks voertuigen voorzien van flitsende autobeletteringen hebben zij een mooie verwarmde productiehal die uitstekend geschikt is voor mijn fotoshoot. De gastvrije Frank en Leanne van Kemenade vinden het ook super leuk en het ontbreekt ons aan niets.

Terwijl de MUA Dorothée de Rooij van Studio Dolce Latte en Lieke van den Eijnden van Kapsalon de Veste zich bezig houden met Willeke kan ik mooi mijn studio opbouwen en de verlichting klaarzetten.

En ik kan je wel alvast vertellen dat zij prachtig werk hebben geleverd. Alles klopte en het idee waar ik al maanden mee rond had gelopen is nu eindelijk vastgelegd. Maandag 24 februari is de onthulling en zien jullie het resultaat. Oh ja, welke bloemen ik heb gebruikt?…… de Gerbera. De roze en oranje gerbera’s heb ik wederom gekregen van Marieke Verhees van de Bloemmarie. Hoe en waar ik deze verwerkt heb in de shoot zie je maandag.

floralbeauty-imagingpeople-leonie-voets-fotograaf-mierlo-moodboard-daisypinup3Maak je nu voor het eerst kennis met dit project? Floral Beauty is een fotoproject van mij, Leonie Voets. Ik ben fotograaf/grafisch vormgever en heb mijn eigen bedrijf in Mierlo genaamd Imaging People. Met het fotoproject Floral Beauty combineer ik vrouwelijk schoon met bloemen in de meeste creatieve zin van het woord. Op deze website komen alle fotoshoots voorbij en licht ik mijn motivatie en ideeën toe. Ook kun je kennis maken met de modellen die aan bod komen. Iedereen werkt hier belangeloos aan mee en laten zich meevoeren door de schoonheid van binnen en buiten. Op facebook kun je dit project ook volgen door het te ‘liken’ Zo blijf je leuk op de hoogte van de nieuwste fotoshoots.

Heb je vragen kun je me altijd een mailtje sturen: info@floralbeauty.nl Bellen mag ook: 06 152 080 51

Comments are closed.