Floral Beauty… of Isabeauty?

veroniek-floralbeauty-fotografie-leonie-voets-imagingpeople-01
Toen ik vorige week Veroniek belde om te vertellen dat ik een Floral Beauty concept voor haar had bedacht en ik een portretje wilde komen maken werd ze helemaal enthousiast. Hoewel ze het toch ook wel heel spannend vind, kan ze eigenlijk niet wachten tot het zover is. Ruim 5 jaar geleden leerde ik Veroniek kennen bij de Koninklijke Luchtmacht op Vliegbasis Eindhoven. Als fotograaf bij Imaging People werd ik daar een tijdje te werk gesteld en daar onmoette ik Veroniek.
We hadden direct een klik en een heel leuk contact samen. Ook al hadden we allebei heel ander werk we zagen elkaar vaak bij de koffie, de lunch of zomaar even tussendoor om even bij te kletsen. Behalve dat we het goed kunnen vinden samen heb ik Veroniek al diverse malen gefotografeerd. De eerste keer was ze zwanger van haar eerste kindje en heb ik haar gefotografeerd samen met haar zus, die toen haar tweede kindje verwachtte. Ook had ik de eer om allebei de geboortekaartjes te mogen ontwerpen van haar inmiddels 2 kinderen, Isabeau en Bram.

Als ik Veroniek zou moeten omschrijven denk ik aan, eerlijk, vrolijk, oprecht en puur. Al deze eigenschappen passen heel goed bij het thema wat ik voor haar in gedachten heb. Zodra ik een moodboard heb gemaakt om ook de MUA en de Hairstylist te informeren zal ik het idee hier met jullie delen.

Ondanks dat er maanden voorbij gaan voordat we elkaar weer zien, het is meteen weer gezellig. Zo ook vanmorgen. Ik werd behalve door Veroniek heel hartelijk ontvangen door Isabeau. Natuurlijk wist ze helemaal niet wie ik was. De laatste keer dat ik haar zag, is 2 jaar geleden, vlak na de geboorte van Bram, toen ik daar was voor het geboortekaartje. Nadat ik mijzelf had voorgesteld en Isabeau uitvoerig had laten zien dat ze heeeeel goed kan dansen, een super mooie prinsessen jurk heeft, haar lievelings kleuren rose en paars zijn, zo schattig,  haalde ik mijn camera tevoorschijn om Veroniek te fotograferen. Dat was wel erg interessant. Isabeau had haar mooie jurk snel genoeg aan toen ik vroeg of zij ook op de foto wilde. Tja volgens mij heb ik er nog een Floral Beauty bij 😉
isabeau-floralbeauty-fotografie-leonie-voets-imagingpeople-01

Comments are closed.