Door jou wordt alles mooier

Daar wordt je toch vrolijk van als je dat hoort: ‘Door jou wordt alles mooier.’ Dat is de betekenis van de Gerbera. Geen wonder dat Willeke de Gerbera koos voor in haar trouwboeket. Nou ja, een echt trouwboeket was het niet, nee een prachtige polscorsage. In de prachtige kleuren oranje en rose prijkte de bloemen om haar pols en straks zijn ze wederom te zien in deze nieuwe fotoshoot.

Willeke is model in de vijfde fotoshoot van Floral Beauty waarin de vrouw samen met een bloem centraal staat. De datum is ook al bekend: Zondag 16 februari. De titel van deze shoot is Daisy Pinup. Hij wordt weer heel anders dan de vorige. Ik heb een paar voorbeelden ter inspiratie bijgevoegd om een beetje te laten zien waar ik heen wil.  floralbeauty-imagingpeople-leonie-voets-fotograaf-mierlo-moodboard-daisypinupDeze stijl linkte ik meteen aan Willeke toen ze zich aanmeldde als model voor Floral Beauty. Vrouwelijk, sexy, kleurrijk, uitdagend en een beetje gewaagd ook wel. Ze was al enthousiast, maar nadat ik haar mijn plannen vertelde kon ze eigenlijk al helemaal niet meer wachten. Maar zeg nou eens eerlijk, combineer de bovenstaande beelden eens met de kleuren hieronder. Dat wordt toch heel bijzonder. 3x raden welke kleur haar jurk heeft 😉
floralbeauty-imagingpeople-leonie-voets-fotograaf-mierlo-moodboard-daisypinup2
Zondag 16 februari dus, nog een kleine 2 weken. We gaan deze keer met het hele team op locatie werken omdat nu ook de setting heel bijzonder is. Ik zal van de voorbereidingen die dag genoeg foto’s maken zodat ik ook de ‘making of’ kan laten zien.
Wil je zeker weten dat je het resultaat niet mist dan kun je Floral Beauty ook ‘liken’ op facebook. De berichten op deze website deel ik daar ook dus dan blijf je mooi op de hoogte.

Floral Beauty is een fotoproject van mij, Leonie Voets. Als fotograaf en grafisch ontwerper werk ik vanuit mijn eigen bedrijf Imaging People. Floral Beauty is voor mij een geweldige uitdaging en inspiratiebron om mijn creativiteit en ideeën aan jullie te laten zien. Dit is pas de vijfde shoot en er zullen er nog vele volgen.

Comments are closed.