Grace wordt Floral ‘Rosetattoo’ Beauty

Het idee wat ik voor Grace in gedachten had, bleek echt een schot in de roos. Ze heeft er erg naar uit gekeken en ook erg genoten tijdens de fotoshoot. Samen met haar dochter Maud kwam ze 23 november naar Mierlo om zich te laten transformeren tot een ware Floral Beauty. De rozen, de tatoeage, de kleding, de make-up, ik geloof dat ik het niet beter had kunnen bedenken voor haar. Nou Grace, hier is dan het resultaat! Ik ben er erg blij mee en ik weet zeker dat je vader erg trots op je zou zijn. Hij heeft vast meegekeken vanuit daarboven er geroepen: ‘Kijk, das nou mijn dochter, wat een kanjer hè?!’

floralbeauty-imagingpeople-leonie-voets-fotograaf-mierlo-rosetattoo-02
Als eerste heb ik Grace een mooie tatoeage gegeven. De tatoeage had ik gekregen van mijneigenneptattoo.nl Via twitter kwam ik met hen in contact: @sticky_tattoos Ze hoorde van mijn project en wilde hier graag aan meewerken. Nogmaals super bedankt Robert. Er komt een bestandje jullie kant op 🙂
De Rozen zijn verzorgd door Marieke Verhees van de Bloemmarie en hadden precies dezelfde grootte als de rozen van de tatoeage. Het viel uiteindelijk niet mee om de zware rozen in het haar van Grace te laten hangen, maar met wat kunst en vliegwerk en de creatieve oplossingen van Petra Adelaars van Kapsalon de Veste komt altijd alles goed. Omdat ik samen met Petra en Dorothée de Rooij van Studio Dolce Latte mijn idee had besproken is de schets die ik liet zien in mijn vorige bericht toch aardig tot leven gekomen. Dit was zonder jullie nooit gelukt. Bedankt dames!

De dochter van Grace, Maud was meegekomen om haar moeder te zien veranderen. In het begin nog ietwat verlegen maar wat vond ze het uiteindelijk leuk om zelf ook nog even te poseren. Het duurde wel een tijdje want mam ging eerste in de make-up, vervolgens werd haar haar mooi geföhnd en gestyled, de rozen werden vastgezet en toen natuurlijk de foto’s nog. Ontzettend leuk dat je erbij was Maud. Je had je foto al gezien via facebook, maar ik deel hem ook graag hier nog even.
floralbeauty-imagingpeople-leonie-voets-fotograaf-mierlo-rosetattoo-maud

Grace is het 4e project van Floral Beauty. Een fotoproject wat ik begin dit jaar ben gestart en waarin ik mijn creativiteit als fotograaf, door vrouwen en bloemen met elkaar te combineren in bijzondere portretten, volledig kwijt kan . Ik fotografeer als zelfstandig fotograaf en mijn eigen bedrijf heet Imaging People. Ik ben nu bijna een jaar bezig met dit project en ik moet zeggen, het smaakt naar meer. Ook op facebook kun je de ontwikkelingen, ideeën, bloemen en modellen volgen. Dus wil je niets missen ga dan ook even naar facebook.com/floralbeauty en ‘like’ dit project.

Comments are closed.