Colorshine

Zaterdag 9 november was het dan de beurt aan Silvia. Om 10.00 uur hadden we afgesproken bij de Make Up Artist Dorothée de Rooij van Studio Dolce Latte. Ik had de nacht ervoor slecht geslapen. Niet omdat ik tegen deze dag opzag, nee, ik had er zo’n zin in. Het idee voor vandaag had ik al meerdere malen in mijn hoofd afgespeeld. Telkens wanneer ik wakker werd, zag ik het resultaat weer voor me. Gezonde spanning noemen ze dat geloof ik. Dus…… Let’s shine!
fotograaf-mierlo-floralbeauty-imagingpeople-leonie-voets-anthurium-08
De zon hielp lekker mee en vulde de kamer met warm herfstlicht. Onder het genot van koffie met een heerlijk stuk gevuld speculaas ging Dorothée aan de slag. Langzaam veranderde Silvia in het beeld wat mij uit mijn slaap had gehouden. Naarmate het eindresultaat dichterbij kwam, werd ik steeds blijer. Voor Silvia was het nog steeds spannend omdat er geen spiegel hing waarin ze zichzelf kon zien veranderen. Het was dus een hele verrassing voor haar. Mooi werk Dorothée!
fotograaf-mierlo-floralbeauty-imagingpeople-leonie-voets-anthurium-09
Nadat ik mijn studioverlichting had klaar gezet kon de fotoshoot beginnen. Goede voorbereiding is het halve werk, zeggen ze ook wel. Binnen een kwartier was het gebeurd en mocht helaas de mooie make-up er al weer vanaf. Eigenlijk is het net als het bereiden van een heerlijk diner, je staat uren in de keuken, stopt er al je ziel en zaligheid in, het resultaat is een plaatje om te zien en binnen de kortste keren is het op. Het enige wat rest is de afwas. Gelukkig hebben we de foto’s nog. 🙂

Zo nieuwsgierig als ik ben, ben ik meteen thuis de beelden gaan bekijken en bewerken. De bloemen heb ik al gefotografeerd en geplaatst in mijn photoshop document en kon ik Silvia toevoegen en het één geheel maken. Het kostte me uiteindelijk nog het hele weekend om het geheel te perfectioneren. Nog een paar kleine details en dan is het morgen zover. Morgen om 13.00 uur onthul ik het resultaat.
fotograaf-mierlo-floralbeauty-imagingpeople-leonie-voets-anthurium-07
fotograaf-mierlo-floralbeauty-imagingpeople-leonie-voets-anthurium-10
De bloemen die ik heb gebruikt zijn Anthuriums. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Kijk dan nog even naar ‘Ouderwets wordt weer nieuwerwets’

Floral Beauty is een fotoproject van Leonie Voets van Imaging People. Heb je vragen over dit project kun je altijd een mailtje sturen naar: info@floralbeauty.nl

Comments are closed.