Ouderwets wordt weer nieuwerwets

De fotoshoot voor Silvia staat ook gepland. Op 9 november is het zover en ga ik haar combineren met de anthurium. Silvia zelf was erg verrast door deze keuze. ‘Daar was ik zelf nooit opgekomen’. Zei ze toen ik vertelde dat ik voor de anthurium had gekozen. De bloem werd een tijdlang als een ouderwetse bloem gezien. Maar door de talloze kleuren waarin hij te verkrijgen is, is de bloem aanzienlijk in populariteit gestegen. En zeg nou zelf, is best een trendy bloem toch?
fotograaf-mierlo-floralbeauty-imagingpeople-leonie-voets-anthurium-01
Gisteren heb ik uitgebreid te tijd genomen om deze bloem te fotograferen. Door de bloem te draaien, van diverse kanten te belichten zie ik eigenlijk pas hoe mooi hij is. De kleuren, de bladnerven, de vorm geven mij een hoop inspiratie. Ik moet zelfs uitkijken dat ik niet van mij idee ga afwijken 😉 Ditmaal heb ik de bloem dus al vooraf gefotografeerd. Het portret van Silvia zal ik na de fotoshoot digitaal combineren met de bloemen. Voor deze fotoshoot werk ik alleen samen met visagiste Dorothée de Rooij van Studio Dolce Latte omdat ik mij uitsluitend ga richten op Silvia’s gezicht.
fotograaf-mierlo-floralbeauty-imagingpeople-leonie-voets-anthurium-02
Lees ook mijn eerste verslag over mijn ontmoeting met Silvia in Shit or Shine en kijk hoe Silvia eruit ziet.

Trackbacks & Pings

  • Floral Beauty » Colorshine :

    […] Zo nieuwsgierig als ik ben, ben ik meteen thuis de beelden gaan bekijken en bewerken. De bloemen heb ik al gefotografeerd en geplaatst in mijn photoshop document en kon ik Silvia toevoegen en het één geheel maken. Het kostte me uiteindelijk nog het hele weekend om het geheel te perfectioneren. Nog een paar kleine details en dan is het morgen zover. Morgen om 13.00 uur onthul ik het resultaat. De bloemen die ik heb gebruikt zijn Anthuriums. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Kijk dan nog even naar ‘Ouderwets wordt weer nieuwerwets’ […]