Grace krijgt een unieke rosetattoo

Dat de roos de bloem was die ik voor Grace had uitgekozen had ik al verteld. De roos die symbool staat voor liefde, vreugde, geluk en genegenheid. We komen steeds dichterbij…. De fotoshoot staat gepland en daarom nu ook de schets zoals ik Grace als Floral Beauty voor ogen heb.
fotografie-leonie-voets-imagingpeople-floralbeauty-rosetattoo-grace-schets
Als vrouw sta je graag open voor liefde, vreugde, geluk en genegenheid en ga ik de roos in het haar van Grace verwerken. Ik heb daarnaast een tatoeage ontworpen waarin de roos is verwerkt die Grace krijgt als Floral Beauty. Geen echte natuurlijk, maar op de foto lijkt het straks wel net alsof. Via twitter kwam ik in contact met Robert Aerdts van mijneigenneptattoo.nl In een tweet liet ik kort weten wat mijn plannen waren en in een daaropvolgende mailwisseling heb ik uitgebreid over Floral Beauty geschreven. Hij was meteen enthousiast en wilde graag meewerken. Wauw wat geweldig zeg. Ik heb inmiddels een mooie tattoo van hem ontvangen die ik dus ga gebruiken voor Grace. Neem vooral ook even een kijkje op de site mijneigenneptattoo.nl Leuk om te zien wat er allemaal mogelijk is. Alvast bedankt Robert, uiteraard komt de foto straks ook jou kant op.

Afgelopen zaterdag heb ik samen met Dorothée van Studio Dolce Latte en Petra van Kapsalon de Veste dit idee besproken. Wat wil ik graag met het haar van Grace, hoe komt haar make-up eruit te zien. Wat ga ik doen met de verlichting. Hoeveel rozen wil ik gebruiken en wat voor kleuren. Allemaal zaken die belangrijk zijn om met elkaar naar een mooi eindresultaat te werken. Ik, als bedenker, heb een duidelijk beeld van Grace als Floral Beauty en het is daarom erg belangrijk om dat vooraf te vertalen zodat Petra en Dorothée ook precies weten wat er van hun verwacht wordt. Dit wordt weer een hele bijzondere shoot.

Zaterdag 23 november is het dan eindelijk zover. Ik kan niet wachten en ik weet zeker, Grace ook niet.

Comments are closed.