Boutique 4 More uit Brandevoort doet mee!!

Afgelopen vrijdag 25 januari heb ik irl kennis gemaakt met Jet Uijen van Boutique 4 more. Een leuke mode zaak in Helmond Brandevoort. We hadden al een tijdje contact via twitter maar hadden elkaar nog nooit ontmoet. Zij hoorde van dit leuke project en reageerde meteen heel enthousiast. Tijd voor een bezoekje aan haar mooie winkel dus. Het klikte meteen. Ontvangen met een heerlijk kopje koffie raakte we aan de praat. ‘Oh ja, als je kleding in een bepaalde kleur nodig hebt dan kom je het maar halen hoor, geen probleem.’ Aldus Jet. Wauw geweldig! Na ruim een uur kletsen, koffie met een koek, en een paar hele gave laarzen (ja die kon ik echt niet laten staan) ging ik huiswaarts.

Heb natuurlijk ook even een foto van haar gemaakt!
Ze heeft ook een mooie website:
http://www.boutique4more.nl/

portret-imagingpeople-leonie-voets-boutique4more-jet-uijen

Comments are closed.