Shit or Shine

silvia-verhoosel-floralbeauty-fotografie-leonie-voets-imagingpeople-04-600x600
Soms heb ik dat, dat ik meteen weet welke bloem ik ga gebruiken op het moment dat iemand zich voor Floral Beauty aanmeldt. Ik schrijf het ook meteen op maar probeer het eigenlijk ook weer los te laten. Mijn eerste idee is vaak wel het beste, maak ik wil ook open blijven staan voor nieuwe inspiratie. Vrijdag 20 september had ik om 12.30 uur een afspraak met Silvia. Ik ken Silvia al wat langer, want ik mocht in 2008 al eens portretten van haar maken voor haar bedrijf ‘Uitdrukkelijk!’ Het contact is gebleven en via twitter, facebook en instagram hebben we regelmatig contact. Dat ik Silvia ken is dan misschien ook wel de reden dat ik meteen een bloem voor haar in gedachten had. Maar goed, zoals gezegd, ik heb het opgeschreven en sta open voor nieuwe ideeën en laat me helemaal verrassen als ik bij haar aanbel.

Bij binnenkomst komt de gezelligheid me al meteen tegemoet. Een grote eettafel in het midden van de mooie leefkeuken met ruimte om met familie en vrienden lekker te eten en te borrelen. Zo neem ik ook plaats aan deze mooie tafel en met een lekkere kop thee zitten we meteen gezellig te kletsen. Silvia woont hier met haar man en haar zoontje van 11. De ruwharige teckel Pluk laat regelmatig weten dat hij er ook is, en houdt alles goed in de gaten. De bovenstaande foto van Silvia, maakte ik in haar woonkamer tegen de roze muur. Perfect!

Als ik rond 14.00 uur weer in de auto terug naar huis rijd merk ik dat Silvia me geraakt heeft. Soms gaan de gesprekken die je hebt wat dieper dan anders en hebben ze meer inhoud. Het is goed om te beseffen hoe waardevol het leven is en dat je alle momenten moet beleven. Of je nu geluk of verdriet ervaart, beleef al die gevoelens. Het maakt je leven waardevoller en je wordt er sterker van. En Silvia weet het goed te verwoorden: ‘Shit or Shine.’

Bedankt Silvia voor de gezellige middag. Tevens weet ik nu ook zeker dat ik bij mijn keuze blijf. De eerste bloem die bij me opkwam, die gaat het worden. In mijn volgende blog zal ik hier uitgebreid over vertellen.

Trackbacks & Pings