Een schot in de roos

floralbeauty-imagingpeople-leonie-voets-rozen-02
Een roos in het algemeen staat symbool voor liefde, vreugde, geluk en genegenheid. De hartvormige blaadjes en blaadjes onder de roos (sub rosa) hebben alle een betekenis in de richting van liefde en vertrouwen. De doornen aan de roos staan symbool voor het gegeven dat leven en liefde niet altijd over rozen gaat en de moeite die iemand bereid is te doen voor zijn liefje. Rozen in een boeket symboliseren dankbaarheid en 1 roos in een groot boeket staat voor: jij bent degene van wie ik hou, jij bent het voor mij. En wist je dat niet alleen de roos, maar ook de kleur van de roos een bepaalde symbolische betekenis heeft?
floralbeauty-imagingpeople-leonie-voets-rozen-03
Voor Grace heb ik een bijzonder concept uitgewerkt waar ik de komende tijd meer van laat zien. Welke kleur(en) roos of rozen ik ga gebruiken houd ik nog even voor mezelf. Ik beloof wel dat het weer bijzonder gaat worden. Ik krijg deze keer hulp van visagiste Dorothée de Rooij van Studio Dolce Latte en van hairstyliste Petra Adelaars van Kapsalon de Veste. Omdat ik de rozen deze keer rechtstreeks in het haar van Grace wil verwerken zal dit project echt een samenwerking zijn tussen ons allemaal. Ik heb er zin in.
floralbeauty-imagingpeople-leonie-voets-rozen-01

Comments are closed.