Fotoshoot ‘tulp’ Finished!

Het heeft wel even wat voeten in aarde gehad om alle beelden te verwezenlijken. Het eerste oponthoud begint met tulpen die niet ver genoeg open gaan. Dagen heb ik de wacht gehouden en ze geobserveerd. Ze gingen gewoon niet ver genoeg open. Ze waren mooi hoor, maar ik kon ze niet gebruiken waarvoor ik ze in gedachten had. Vervolgens liepen mijn overige opdrachten voor Imaging People lekker binnen en had ik aan 24 uur, die in een dag zaten niet meer genoeg om alles af te werken. Dan moest dit fotoproject maar even wachten helaas. Het viel nog niet mee om de juiste tulpen te vinden totdat ik de lichtroze tulpen buiten ergens zag bloeien. Perfect, Check!

Alles was nu in huis om de foto’s te gaan bewerken, alles? Nee niet alles, Lianne, mijn vierde model was helaas verhinderd tijdens de fotoshoot en ivm examens moet de fotoshoot nog steeds plaats vinden. Maar dat komt zeker goed, Lianne, ik ben je niet vergeten hoor…. :-))

Zie hier het resultaat van 3 nieuwe tulpen. Op het moment dat de 4 dames van de Bloemmarie zich opgaven voor mijn project kwam het volgende in mij op: Jong, in de bloei van het leven, puur, schoonheid, Hollands schoon, ontwaken, ontpoppen, ontwikkelen. Met al deze kreten in mijn hoofd, en geschreven in een notitieblok begint ’s avonds de inspiratie te komen en verschijnen er beelden in mijn hoofd die zich langzaam ontwikkelen tot een nieuw concept. Leuk als dan achteraf het beeld van het resultaat overeenkomt met mijn gedachten.

Bedankt Dorothée de Rooij van Studio Dolce Latte voor de visagie en Petra Adelaars van Kapsalon de Veste voor jullie prachtige resultaat.

leonie-voets-fotograaf-mierlo-imagingpeople-floralbeauty-tulp-3luik-blogleonie-voets-fotograaf-mierlo-imagingpeople-floralbeauty-tulp-veraleonie-voets-fotograaf-mierlo-imagingpeople-floralbeauty-tulp-ingeleonie-voets-fotograaf-mierlo-imagingpeople-floralbeauty-tulp-marieke

2 Responses to “Fotoshoot ‘tulp’ Finished!