Fotoshoot ‘Tulp’ part I

Zondag 21 april, normaal gesproken is Kapsalon de Veste gesloten maar nu klinken er opgewonden klanken van de dames van de Bloemmarie. Ze zijn helemaal klaar voor hun eerste fotoshoot. Petra begint gestaag met het stylen van het golvende haar van Inge. Ik wil alle haren mooi opgestoken hebben en na wat overleg is het voor Petra duidelijk wat mijn wensen zijn. Vandaag fotografeer ik Inge, Marieke en Vera. Als Petra klaar is met de styling vervolgen wij onze weg naar de Bloemmarie in Brandevoort. Daar is Dorothée de Rooij van Studio Dolce Latte ook aanwezig voor de visagie. Ik heb met Dorothée mijn idee goed doorgesproken aan de hand van het moodboard wat ik had gemaakt. De dames krijgen een mooie naturel make-up. Puur natuur, net zo puur en mooi als de tulpen ook van nature zijn. Marieke, eigenaresse van de Bloemmarie heeft voor prachtige tulpen gezorgd. Na het fotograferen van de dames zal ik op een later moment de tulpen gaan fotograferen. Het wordt nog een hele klus om het tot één geheel te verwerken. Bijzonder wordt het wel weer.
In deel 2 van de Making of zal ik laten zien welke tulpen ik gefotografeerd heb. Daar moet je nog even op wachten. Ook ga ik Lianne nog fotograferen. Zij was helaas verhinderd deze zondag, maar zij komt zeker binnenkort aan de beurt. Ook voor Lianne heb ik een mooie tulp in gedachten…..

leonie-voets-imagingpeople-floralbeauty-fotograaf-mierlo-tulp-fotoproject2-011leonie-voets-imagingpeople-floralbeauty-fotograaf-mierlo-tulp-fotoproject2-008leonie-voets-imagingpeople-floralbeauty-fotograaf-mierlo-tulp-fotoproject2-007leonie-voets-imagingpeople-floralbeauty-fotograaf-mierlo-tulp-fotoproject2-006leonie-voets-imagingpeople-floralbeauty-fotograaf-mierlo-tulp-fotoproject2-005leonie-voets-imagingpeople-floralbeauty-fotograaf-mierlo-tulp-fotoproject2-004 leonie-voets-imagingpeople-floralbeauty-fotograaf-mierlo-tulp-fotoproject2-002 leonie-voets-imagingpeople-floralbeauty-fotograaf-mierlo-tulp-fotoproject2-003leonie-voets-imagingpeople-floralbeauty-fotograaf-mierlo-tulp-fotoproject2-001

Comments are closed.