Fotoshoot ‘Tulp’ the story begins

Tijdens het fotograferen van de meiden van de Bloemmarie werd het idee voor de fotoshoot al geboren. Grappig hoe dat creatieve brein meteen zijn werk begint te doen.

Als ondernemer, met mijn eigen bedrijf Imaging People, moet ik mezelf altijd wel goed in de hand houden met dit soort dingen. Dit project is zooo leuk en geeft zoveel energie dat ik de neiging krijg om andere werkzaamheden aan de kant te schuiven en me volledig hierin te storten. Vandaar ook dat ik mezelf heb opgelegd dat ik niet meer dan 1 fotoshoot voor Floral Beauty per maand plan. Dat is best lastig, maar nu is het bijna weer zover en kan ik met de tweede shoot beginnen. De ‘Tulp’. Of eigenlijk, ‘Tulpen’ want dit wordt een 4-luik. Gisteren heb ik bij Marieke 4 verschillende kleuren tulpen besteld. Rood, licht roze, donker roze en paars. Maandag ga ik ze ophalen en ga ik ze in de loop van de week daarop fotograferen. Als ik ze ophaal maandag zijn als het goed is de knoppen nog dicht en kan ik daarna zelf het moment bepalen wanneer ik ze het mooiste vind. Zondag 21 april zijn de dames zelf aan de beurt.

Deze keer komt niet alleen de visagiste Dorothée de Rooij van Studio Dolce Latte eraan te pas maar ook Petra, van Kapsalon de Veste zal als hairstyliste de dames onder handen nemen. Vandaag ben ik bezig geweest met een moodboard om mijn idee over te brengen. En ik moet zeggen, dat valt niet mee. Ga maar eens op zoek naar beelden als het idee wat je hebt nog niet eerder is gedaan, tenminste zo lijkt het. Dit geeft me daarnaast wel weer genoeg voldoening; zelf iets bedenken en het idee in mijn hoofd vervolgens vertalen naar een bijzonder portret.

Hieronder een aantal beelden en een schets die een beetje moeten weergeven wat de Bloemmarietjes kunnen verwachten als ik ze letterlijk in de bloemetjes ga zetten.

leonie-voets-fotograaf-mierlo-moodboard-floralbeauty-tulp leonie-voets-fotograaf-mierlo-schets-floralbeauty-tulp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *