4 Bloemmarietjes

collage-bloemmarie

4 Bloemmarietjes, 4 gezellige meiden, dol op bloemen en die heel graag mee willen werken aan Floral Beauty. Een mooie kans ook voor Marieke, de eigenaresse van de Bloemmarie om eens professioneel in beeld te komen te midden tussen de bloemen waar ze allemaal zo dol op zijn. Al eerder liet ze weten graag mee te willen werken en de bloemen wil leveren. Zaterdag 16 februari leerde ik ook de andere dames kennen. Nu aan mij nog om de bloemen te kiezen. Na wat brainstormen gisteren in de winkel komt dat zeker goed. Enne…. het zullen wel wat meer bloemen worden voor deze bloemmarietjes.

Loop maar eens binnen bij de Bloemmarie en maak kennis met deze gezellige meiden. Voor mooie boeketten in alle soorten en maten. Ze hebben leuke ideeën en denken graag met je mee. Je vindt de Bloemmarie aan de Plaetse 89 in Helmond-Brandevoort en aan de Geldropseweg 90A in Eindhoven. Kijk ook eens op de website. Je kunt online boeketten bestellen en ze laten bezorgen. Handig hè.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *