Herinneringen op vliegbasis Volkel

grace-eijpe2-floralbeauty-fotografie-leonie-voets-imagingpeople

Zonder dat we het van elkaar wisten hadden we een connectie. Ik heb namelijk eventjes met haar vader samengewerkt tijdens mijn dienstverband bij de koninklijke luchtmacht op vliegbasis Volkel. We ontdekten dit toen we vrienden werden op facebook en we een aantal gemeenschappelijke vrienden hadden die allemaal nog werkzaam zijn bij de luchtmacht. De herinneringen gaan zo’n 18 jaar terug en samen realiseren we hoeveel er in die tijd gebeurd is. Grace schreef me dat ze helemaal enthousiast werd na het zien van mijn berichtje. Kijk dat moeten we hebben. Leuk dat je erbij bent Grace.
Grace houdt erg van de kleur groen, de zon en zonnebloemen zijn haar favoriete bloemen. Ben er zelf nog niet uit hoe haar portret er uit komt te zien, maar licht, warm en kleurrijk wordt het wel.

Comments are closed.