Colorful Heart

Colorful Heart, het resultaat!

Door de intense kleuren wil ik met deze fotoshoot de ware innerlijke schoonheid laten zien. Deze schoonheid zien we pas wanneer we ons verdiepen in de ander, met elkaar in gesprek gaan en elkaar beter leren kennen. De bonte kleuren staan voor alle mooie eigenschappen die samen voor die innerlijke schoonheid zorgen.

Ik ben zelf militair geweest bij de Koninklijke Luchtmacht en puur gekeken naar het uiterlijk vond ik mijzelf een ander persoon wanneer ik mijn militaire uniform aanhad. Dit is dan ook de voornaamste reden voor het idee van Colorful Heart. Resi is geen militair en ook nooit geweest. Toch vond ik haar erg passen bij dit onderwerp. Als Chiropractor is Resi een absolute vakvrouw. Dit vak vraagt veel energie en spierkracht waar Resi niet voor terug deinst. Achter deze vakvrouw schuilt een prachtige zorgzame moeder, liefhebbende echtgenote, creatieveling en duizendpoot die graag klaar staat voor de mensen om haar heen.

Resi is ook een mooie vrouw om te zien, maar met dit beeld leg ik de nadruk op deze innerlijke schoonheid. De kleuren van de achterste foto zijn bewust wat minder verzadigd, zodat de aandacht nog meer naar de voorste foto gaat. De binnenkant.

De hele week stonden de bloemen in huis en wat heb ik genoten van die mooie pioenrozen. De mooie volle bloemen, ze kwamen steeds verder tot leven. Samen met de kleine trosanjers vormt het een prachtig geheel. Het was nog wel een klus om de bloemen te rangschikken achter Resi. Ik had een zwarte achtergrond opgehangen en daarvoor had ik 2 draadmanden van Ikea ophangen. Deze gebruik ik in de kast voor sokken en ondergoed. Door deze aan een roede te hangen met de bodem van de mand naar voren, kreeg ik een mooi frame waar ik de bloemen doorheen kon steken. Nu is het een kwestie van bloemschikken.


Zoals altijd heeft Petra van Kapsalon de Veste mij weer fantastisch geholpen met de hairstyling. De visagie heb ik deze keer zelf gedaan. Dat viel niet mee overigens. Respect voor Dorothée die normaal gesproken de visagie voor haar rekening neemt.
Nadat ik de bloemen mooi gerangschikt had heb ik Resi ervoor geplaatst en vervolgens 2 portretten van haar gemaakt in 2 outfits. Voor het portretten met de camouflage outfit hield Resi een fotolijst vast die ik later vervangen heb voor het andere portret.

Bedankt Resi dat je mee wilde werken aan deze bijzondere fotoshoot en dat ik een kijkje mocht nemen in je innerlijke schoonheid. Wat een mooie vrouw ben jij!!

 

Comments are closed.